Тропическо оранжево или Тропическо розово? И двете.

by Be-Blogger БЪЛГАРИЯ on: April 20th, 2012

Събудих се тази сутрин мислейки за настъпващото лято. За съжаление, като погледнах през прозореца, настроението и очакванията ми рязко се промениха от дъждовните дни през изминалата седмица, тук в София. Днес също Слънцето е в отпуск.

Въпреки метеорологичната прогноза, съм щастлива. Днес имам рожден ден, ставам на 25 и валят куп поздравления и обаждания от приятели и близки. Реших да направя скромно парти с много разноцветни коктейли и макарони в розово.

За случая, ще ми бъде нужен свеж летен аутфит, който да ме зареди с положителна енергия и блясък, в очакване на топлите слънчеви дни. Отбих се в Бенетон, избрах тоалет в тропическото оранжево и розово, едни от най-актуалните цветове за сезона. Както винаги съм повече от доволна!

Избрах си памучен панталон в тропическо оранжево, в комбинация с бледо розови велурени обувки на ток, изключително удобни! Чантата ми също е в оранжево от естествена кожа.

Тренчът също е от 100% памук, жилетката ми в екрю е на ярки оранжеви точки, като допълнение към панталона. Потникът е от коприна, основата му е цикламен цвят с пръски от електриково синьо, оранжево, бяло и зелено.  Бъдете смели и експериментирайте като мен, бъдете цветни петна в сивото ежедневие .

До Скоро!

Яна

 
 

leave your comment