С Бенетон на Elevation

by Be-Blogger БЪЛГАРИЯ on: June 5th, 2012

Като един виден меломан, нямаше как и аз да не се възползвам от възможността да спечеля цветен подарък от Бенетон, по случай музикалния фестивал Elevation. Изтичах бързо до най-близкия магазин на Бенетон и се снимах до поставения манекен специално за целта. Моят избор за аутфит е рокля с дължина до земята, кубинки ако евентуално завали по време на фестивала и тюрбан направен от два шала, вдъхновен от неповторимия стил на Ерика Баду и лятната колекция бански на Бенетон! :)

снимки: Милена Балинска

Правилата са много прости. Отидете между 4 и 24 юни в магазин на Бенетон, изберете своята парти визия, облечете се за Elevation с Benetton и намерете Festival goer манекена в магазините в София, Пловдив, Бургас и Варна. Направете своята щура снимка до него, изпратете я на community@elevation.bg и участвайте в играта. На 25 и 26-ти юни специално жури от Elevation и Бенетон ще избере най-готините снимки, като победителите ще получат страхотни награди от Benetton. Победителите ще бъдат уведомени по имейл и ще бъде уговорено получаването на наградата в най-близкия магазин в страната.

По време на играта ще има тийзъри, които ще може да следите във фен страниците на Benetton и Elevation. Успех на всички и слушайте все повече и повече музика и се вдъхновявайте от нея!

П.П. Днес отбелязваме Световния ден на околната среда! Началото е поставено през 1972 г. от ООН, за да насочи общественото внимание към природата и нейното опазване! Пазете природата приятели, защото виждате как тя си връща от лошотията на човечество, чрез природни бедствия – земетресения, урагани.. Хвърляйте си боклуците в кошчетата и ходете повече пеша!

 

 

 

 
 

leave your comment