Inspirerende outfits

by yvettekoedam on: januari 31st, 2012

Tijdens mijn dagelijkse internet surfsessie sla ik natuurlijk nooit mijn favoriete webshops over.. En wat ik dan altijd standaard doe is het opslaan van inspirerende outfits die ik later kan gebruiken voor mijn eigen outfits! Na het selecteren van alle outfits voor deze post viel het mij op dat hier ook enkele zomerse outfits tussen zitten, en ik kan dan ook niets anders zeggen dan dat ik nu alweer ontzettend zin heb in de warmte en de zon.. Maar helaas komen nu weer de koude en donkere maanden, en dus besloot ik ook enkele winterse outfits met jullie te delen. Vooral de dikkere stoffen, bontjassen en leren kledingstukken inspireren mij de komende maanden! Wat zijn jouw favoriete outfits? En waar haal jij jouw inspiratie vandaan?

 
 

Leave your comment

 Mexico part 2

by yvettekoedam on: januari 23rd, 2012

Prachtige palmbomen

Op weg naar Isla Mujeres

Het eiland was 200 Meter breed, dus aan de andere kant moest even een foto gemaakt worden!

Een bezoekje aan de Turtlefarm was ontzettend gaaf.

Maya site #2 Uxmal, ook ontzettend mooi!

Cenotes, ondergrondse zoetwatergrotten. Wat was het water helder!

Free as a bird!

En als afsluiter, zonsondergang op het strand!

En zoals ik eerder deze week al aangaf kwam er nog een deel 2 met foto’s van mijn geweldige tijd in Mexico.. Voor iedereen is het nu wel duidelijk dat ik Mexico een geweldig mooi land vind en het er ontzettend naar mijn zin gehad heb! Kennen jullie dat ik-mis-mijn-vakantie gevoel? Daar heb ik op het moment wel last van, ik had nog zoveel meer willen zien en zoveel meer willen doen.. Ach ik zie het maar als een uitstekende reden om ooit nog eens terug te gaan naar Mexico! Hasta Luego!

 
 

1 Reactie op Mexico part 2

 Modevandaag

by yvettekoedam on: januari 22nd, 2012

Kennen jullie Modevandaag.com al? LOOKBOOK.NU zullen de meeste van jullie wel kennen, Modevandaag is hier de Nederlandse versie van! Op Modevandaag kunnen Nederlandse fashionista’s hun nieuwste look uploaden. Overige lezers kunnen bij de look op het hartje drukken en de plaatser een love geven. Modevandaag is redelijk nieuw en daarom nog niet echt bekend bij het grote Nederlandse publiek.. Verder heeft Modevandaag natuurlijk ook een forum waarop de verschillende leden met elkaar kunnen communiceren en over verschillende fashion related items kunnen babbelen.

Ook plaatst Modevandaag regelmatig updates waarin lezers leuke prijzen kunnen winnen, en tevens kiezen zij regelmatig verschillende looks die als Editor’s Pick op de site komen te staan en dus zo de verschillende Fashionista’s in het zonnetje zetten!

Ben je enthousiast geworden? Kijk dan snel op www.modevandaag.com en meld je snel aan!

 
 

Leave your comment

 Favoriete twitteraars

by yvettekoedam on: januari 22nd, 2012

Twitter.. Wie kan tegenwoordig nog zonder? Er is haast geen blogger, stylist, redactrice, celebrity of ander fashion/showbizz personage dat nog zonder twitter door het leven gaat! Zelf ben ik ook helemaal hooked en heb inmiddels al bijna 6000 tweets het internet op geslingerd, in iets meer dan een 12 maanden.. Op zich zou je kunnen denken dat ik een tikkeltje verslaafd ben, maar het is ook zo leuk! Zoals de titel van deze blogpost al aangeeft heb ik natuurlijk ook zo mijn favorieten op twitter, en als ik zo kijk zijn en eigenlijk alleen maar slimme, mooie en sterke vrouwen die hun ding doen en dit met de wereld delen door middel van twitter! And thank god they do! Want wat is er nou leuker dan meekijken achter de schermen of in het leven van een celeb? Het herhalen van de namen is niet nodig, deze staan megagroot in de afbeelding! Ben je zelf toe aan wat nieuwe grappige of fashionable tweets? Don’t hasitate om ze te volgen!

 
 

Leave your comment

 Haat niet: UNHATE

by yvettekoedam on: januari 21st, 2012

 

Afgelopen Woensdag 16 November heeft Benetton haar nieuwste campagne gelanceerd. Deze geweldige internationale campagne is gestart onder de naam UNHATE en ondersteunt de Unhate Foundation. Haat is helaas een veel voorkomend probleem in onze moderne maatschappij, deze internationale campagne wil dan ook de aandacht trekken om haat uit onze samenleving te verbannen. UNHATE wil ons de verschillen in culturen laten zien, dat we begrip hebben voor elkaar en zo op een rustige manier met mensen, geloven en motivaties van anderen om kunnen gaan.

“Terwijl wereldwijde liefde nog steeds een utopie is, is een uitnodiging om ‘niet om te haten’, om de ‘cultuur van de haat’ te bestrijden, een ambitieuze nodigheid, maar realistische doelstelling”, aldus Alessandro Benetton. “Op dit moment in de geschiedenis hebben wij besloten, door middel van deze campagne om ruime zichtbaarheid te geven aan een ideaal idee van tolerantie en de burgers van elk land uit te nodigen om na te denken over hoe haat ontstaat, met name uit angst voor ‘de ander’, en wat onbekend is voor ons. Ours is een universele campagne met behulp van moderne instrumenten zoals het internet, de wereld van social media en de artistieke verbeelding. Het is uniek en dat roept wereldburgers op tot actie. Het past perfect bij de waarden en de geschiedenis van Benetton, die staan voor sociale vraagstukken en het actief bevorderen van humanitaire doelen die anders niet op wereldwijde schaal gecommuniceerd zouden zijn geweest, en daarmee heeft het een betekenis en een waarde voor haar merk, het opbouwen van een duurzame dialoog met de mensen van de wereld.”

Geïnspireerd op de kussende mannen op de Berlijnse Muur  zijn er voor deze campagne verschillende politieke leiders gebruikt als gezichten voor deze campagne. Op de foto’s hierboven zie je bijvoorbeeld Obama en Chávez en Sarkozy & Merkel een innig momentje delen. Zelf kan ik zeggen dat deze campagnebeelden zeker indruk achter hebben gelaten en mij getriggerd hebben om meer uit te zoeken over de UNHATE campagne.

In de afgelopen dagen is het op het sociale web veel nieuws verspreid en opgenomen door vele volgers. Alleen op twitter komen er dagelijks vele tweets voorbij met daarin de hashtag #UNHATE. Voel je dan ook geroepen om deel te nemen aan de campagne en zelf de hashtag te gebruiken!

Benetton geeft al haar volgers zelf ook de kans om een kissfoto up te loaden, deze worden vervolgens geplaatst op de Kiss Wall.

Wil je nou meer weten? Of wil je deelnemen aan de campagne? Kijk dan op de volgende website: unhate.benetton.com

 

 
 

Leave your comment

 Luipaard Loafers

by yvettekoedam on: januari 8th, 2012

 

 

De trend voor het komende seizoen, de luipaard loafers.. Tenminste als je het aan mij vraagt! Zelf heb ik inmiddels na enkele moeite een paar weten te bemachtigen en ben er compleet verliefd op.. Maar dat ben ik eigenlijk altijd als ik een mooi item met luipaard print tegenkom! Enkele weken geleden schreef ik al over de loafer trend en zoals ik toen al zei zijn ze niet uit het modebeeld weg te slaan.. Nu dus ook in luipaard print, tevens zie je hier natuurlijk ook weer variaties op verschijnen met andere dierenprintjes. Wat vinden jullie van deze trend? Grijp je hem met beide handen aan of laat je hem toch aan je voorbij schieten?

 
 

Leave your comment

 Combat

by yvettekoedam on: januari 5th, 2012

Afgelopen week kwam ik deze geweldige shots tegen uit een oude Vogue, uit 2010 als ik het correct zeg. Ik heb absoluut geen idee wie het model is of wie de foto’s geschoten heeft. En ik kan zeker niet lezen welke merken en kledingstukken er gebruikt zijn voor de shoot, maar dat maakt me niet uit.. Ik was zo onder de indruk van de kracht achter deze foto’s! De sterke emoties en de power die het model uitstraalt gaven me kippenvel. Ik vind het erg leuk om door oude Vogue’s te bladeren en op zoek te gaan naar inspirerende fotoshoots, meestal om inspiratie uit te halen voor outfits maar toch stiekem ook om de mooie locaties en modellen te bekijken. En desondanks dat het model in deze foto’s alles behalve mooi is neergezet straalt ze toch zeker een bepaalde vrouwelijkheid uit die de foto’s mooi en artistiek maken!

 
 

Leave your comment

 Dear Santa

by yvettekoedam on: december 9th, 2011

Kerst komt er weer aan, en dat betekend… Cadeautjes! Uren speuren op het internet en je kerstlijstje in elkaar flansen met de meest fantastische cadeautjes. Zelf vond ik het dit jaar best lastig om mijn lijstje te vullen, toch is het me gelukt en heb ik dit ingeleverd bij de ”Kerstman’. Een mooie dikke rode trui om lekker warm maar toch fashionable de winter door te komen. Twee geweldige tassen die ik tegenkwam die zeker niet zullen misstaan in mijn garderobe. Een nieuwe foundationkwast om nog beter make-up mee aan te brengen en als laatste een nette sierradendoos waarin ik al mijn ringen, armbanden, kettingen en overige sierraden kan bewaren!

En jij vier jij kerst? En wat heb jij op je lijstje staan? Tell me ik kan zeker nog wat inspiratie gebruiken!

 
 

Leave your comment

 December iPod favorites

by yvettekoedam on: december 9th, 2011

Gotye – Somebody That I Used to Know

YouTube voorvertoningsafbeelding

Rihanna ft. Calvin Harris – We found love

YouTube voorvertoningsafbeelding

Lady GaGa – Marry the Night

YouTube voorvertoningsafbeelding

Demi Lovato – Skyscraper

YouTube voorvertoningsafbeelding

Gers Pardoel – Ik Neem Je Mee

YouTube voorvertoningsafbeelding

Lana Del Ray – Video Games

YouTube voorvertoningsafbeelding

 
 

Leave your comment

 De zoektocht naar de perfecte partydress

by yvettekoedam on: november 21st, 2011

Kennen jullie dat probleem? Het vinden van de perfecte party jurkjes voor de feestdagen? Het liefst voor iedere feestdag een andere outfit om er op je allerbest uit te zien.. Maar wat is het ieder jaar toch weer lastig om het geschikte exemplaar te vinden.. Het ene jurkje is net te kort, de ander weer te lang.. Op het andere jurkje zitten net teveel glitters, of het is niet de juiste kleur. En laat me maar helemaal niet beginnen over het vinden van de juiste maat, want ongeveer iedere vrouw wil natuurlijk dat ene jurkje in haar maat hebben. Maar dat wil de rest van vrouwelijk Nederland ook. De onlineshops bieden een klein beetje hulp, door het digitaal uitstallen van hun party collecties kunnen wij vrouwen ons alvast voorbereiden en een beetje research doen.

Zelf heb ik nog geen jurkje gevonden, tot nu toe zijn de pogingen niet uitgelopen op een succes.. Maar misschien ben ik wel te kieskeurig! En jij? Heb jij al een outfit op het oog? Of heb je er zelfs al een gescoord?

 
 

Leave your comment