New kid on the blog

by Be-Blogger Nederland on: juni 24th, 2011


Hoi allemaal!

Mijn naam is Yvette Koedam en ik zal de komende maanden bloggen voor deze Nederlandse versie van de Benetton Blog!

Naast mijn werk voor Benetton, blog ik in mijn vrije tijd ook nog voor mijn eigen blog A Fashion House Of Cards. Met mijn eigen blog heb ik voor mijzelf een ruimte gecreërd op het web waar ik al mijn hersenspinsels over mode, beauty, reizen en nog vele andere onderwerpen kan loslaten.

In de afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met het treffen van voorbereidingen voor  Benetton en ik vind het dan ook ontzettend leuk dat ik mijn ideëen en meningen mag loslaten op de Nederlandse Benetton Blog. Het geeft en goed gevoel dat ik deel mag uitmaken van een groot internationaal bloggers netwerk!

Wekelijks zal ik meerdere malen berichten plaatsen over Fashion, Culture, Music, Technology en vele andere onderwerpen. So stay tuned and enjoy!

Bedankt en tot snel!

Psst…. Vergeet ook niet om een kijkje te nemen op A Fashion House of Cards!

 
 

leave your comment