Heerlijke zomer nummers

by Be-Blogger Nederland on: juli 7th, 2011

De  zomer is officieel begonnen en voor mij betekend dat eindelijk vakantie! Over 3 weken zal ik in het vliegtuig stappen naar het heerlijke Sicilie om 10 dagen te genieten van zon, zee en strand! Op vakantie doe ik natuurlijk niet anders dan zwemmen, ontspannen, zonnen,  het ontdekken van een nieuwe cultuur en lekker eten. Bij ontspanning denk ik meteen aan het luisteren van heerlijke zomertunes op mijn I-pod! En ruim voor ik op vakantie ga struin ik dagelijks Youtube en verschillende charts af op zoek naar nieuwe zomer nummers, het leek mij dan ook leuk om de nummers die ik tegenkwam met jullie te delen!

Elle Aime Les DJ’s – Partycrew

YouTube voorvertoningsafbeelding

Bon Bon – Pitbull

YouTube voorvertoningsafbeelding

Knee Deep – Zac Brown Band

YouTube voorvertoningsafbeelding

I’m Into You – Jennifer Lopez Ft. Lil Wayne

YouTube voorvertoningsafbeelding

Where Them Girls At – David Guetta Ft. FlobRida & Nicki Minaj

YouTube voorvertoningsafbeelding

San Francisco – Cascada

YouTube voorvertoningsafbeelding

Natuurlijk zijn dit maar een paar nummers.. Het is vrij duidelijk dat mijn muzieksmaak bestaat uit R&B, Hip-Hop en Pop muziek! Ik ben dan ook zeer benieuwd naar jullie favoriete nummers voor deze zomer!

 
 

leave your comment