Amsterdam International Fashion Week

by Be-Blogger Nederland on: juli 10th, 2011

Volgende week begint het festijn der mode weer.. De Amsterdam International Fashion Week gaat van start! En voor het eerst zal ik hierbij aanwezig zijn! Aankomende Woensdag zal de Openings Soiree plaatsvinden, en om mij alvast voor te bereiden op 5 overvolle maar fashionable dagen! Tijdens het opruimen van mijn tijdschriftenstapel kwam ik het Frontrow Magazine van AIFW Januari 2011 tegen. Het tijdschrift bevat talloze mooie foto’s van de runwayshows en de designers, maar wat mij het meest aansprak was de aandacht die geschonken werd aan de aanwezige bloggers! Het is duidelijk dat bloggers de modewereld overnemen en front row niet meer weg te denken zijn! Aankomende week zal ik zowel voor Benetton als A Fashion House of Cards bloggen over de verschillende shows en hoop ik mooie en duidelijke foto’s te schieten om jullie zo mee te nemen in Amsterdam International Fashion Week!

 
 

leave your comment