Outfit – Modefabriek

by Be-Blogger Nederland on: juli 22nd, 2011

Afgelopen Zondag vertrokken Maxime en ik richting de Amsterdam RAI voor de Modefabriek. Onze dag begon met een heerlijke brunch die verzorgd werd door 10FEET en gevolgd werd door de 10FEET catwalkshow! De rest van de dag was gevuld met het bekijken van vele verschillende merken en het genieten van lekkere drankjes in de Press lounge. Aan het einde van de dag hebben we nog enkele foto’s geschoten van mijn outfit, helaas was de camera van Maxime toch echt leeg en hebben we mijn schoenen overgeslagen.. Die zien jullie dus een andere keer! Mijn outfit hield ik expres simpel aangezien mijn hele dag bestond uit lopen, lopen en nog eens lopen. Ik ben zo blij met Maxime als fotografe, de foto’s zijn simpelweg geweldig! Ik raad jullie dan ook zeker aan om een kijkje te nemen op haar blog!

A Fashion House of Cards

 
 

leave your comment