Pim Pam Pet app

by Be-Blogger Nederland on: juli 22nd, 2011

Mijn telefoon is simpelweg mijn verslaving, 24 uur per dag zit ik aan dat ding vastgeplakt! Regelmatig ben ik dan ook bezig met het zoeken en downloaden van nieuwe APPs van de market! Toen ik over de PimPamPet app hoorde besloot ik hem direct te downloaden!

In 2011 viert Jumbo het 65 jarig bestaan van PimPamPet, en wel op heel bijzondere wijze. De spelklassieker krijgt een geheel eigentijdse versie; de PimPamPet APP voor iPhone en iPad.Vanaf juni 2011 verkrijgbaar in de Nederlandse, Engelse en Duitse AppStore van Apple.

Iedereen kent het vrolijke en gezellige familiespel PimPamPet. Een insect met een ‘L’, een kledingstuk met de ‘J’. Met de letters van het alfabet en verrassende vragen staat PimPamPet garant voor eindeloos plezier.

Speel met zijn tweeën of in twee teams. Geef de spinner een flinke zet met je vinger en de leukste PimPamPet vragen passeren de revue. De spinner geeft de letter aan. De speler die als eerste het PimPamPet woord met de gedraaide letter roept krijgt het punt toegekend. Extra leuk; de app houdt ook de high scores bij. Ideaal voor onderweg, tijdens de lunchpauze of natuurlijk tijdens een spelletjesavond met familie of vrienden, maar dan anno nu!

De PimPamPet App is geschikt voor iPhone en iPad en is te downloaden via de Apple Appstore. De gratis variant kent 5 vragen. Een betaalde upgrade breidt dit uit naar 65 vragen.

Zelf heb ik de APP nog niet getest met gezelschap, maar aangezien de het spel er exact hetzelfde uitziet en de regels niet veranderd zijn neem ik aan dat ik me wederom zal vermaken met de APP als met het echte spel!

A Fashion House of Cards

 
 

leave your comment