Hooggehakte Loafers

by yvettekoedam on: augustus 5th, 2011

De loafers, ieder heeft daar zo zijn eigen mening over. De een vindt ze spuuglelijk en oudbollig terwijl vele fashionista´s ze helemaal geweldig vinden! Zelf hang ik er tussen in, ik vind ze niet lelijk maar ze staan ook niet hoog op mijn wishlist. Zodra er ooit een moment komt dat ik besluit loafers aan te schaffen zal het mij dan ook veel moeite kosten om ze op een leuke manier te combineren met de rest van mijn garderobe..

Toch viel het mij tijdens een dagelijkse surfsessie langs mijn favoriete webwinkels op dat de loafer weer volop in het assortiment is opgenomen. Echter wordt niet alleen het klassieke model steeds vaker verkocht, ook de high heal versie van de loafer is een absolute trend onder de fashionista´s. En om heel eerlijk te zijn kom ik steeds  meer modellen tegen die absoluut niet zouden misstaan in mijn schoenencollectie!

Wat is jullie mening over de high heeled loafers, is het helemaal hip of vindt je het een complete ramp?

 
 

leave your comment