Nederlandse Bloggers

by yvettekoedam on: augustus 8th, 2011

Dagelijks speur ik het web af op zoek naar de laatste modenieuwtjes, collecties en andere scoops. Daarnaast maak ik steevast iedere dag hetzelfde rondje langs mijn favoriete blogs. Natuurlijk zitten hier grote internationale blogs tussen die dagelijks meer aandacht krijgen dan het voorpagina nieuws van de krant, en begrijp me niet verkeerd ik raak zeer geïnspireerd als ik de geweldige outfits zie! Maar toch merk ik dat mijn aandacht steeds meer getrokken wordt door de ‘kleinere’ modebloggers die ons kikkerlandje rijk is. Ik besloot daarom enkele van mijn favoriete blogs voor je op een rijtje te zetten, wellicht ontdek je zo zelf nieuwe websites om inspiratie bij op te doen!

ONE OF POINTS

ONE OF POINTS by Puck Litaay verdient met recht een plek in mijn dagelijkse blogroll. Puck omschrijft zichzelf als een blogger die in een bubble leeft en zich constant bezig houdt met mode, kunst en cultuur. Daarnaast is hij ook nog gadget obsessed. Puck post regelmatig verschillende updates die mij keer op keer weer fascineren door de geweldige foto’s die hij er bij plaatst. Daarom zeker een bezoekje waard!

CHOUCHOU

Simplicity is key, naar mijn mening zijn dat de perfecte woorden die de elegante stijl van Robine omschrijven. Telkens weer kwijl ik weg bij de geweldige items die ze draagt, met als kers op de taart haar geweldige Balenciaga city! Steeds weer probeer ik ook zulke outfits te verzinnen maar staat het mij toch niet… Daarom blijf ik Robine volgen en probeer ik toch iedere keer weer zo’n zelfde outfit te creëren.

THE FASHION WRITRESS

THE FASHION WRITRESS by Nadja is een blog waar ik waarschijnlijk nog mijn meeste inspiratie vandaan haal. Nadja combineert naar mijn mening moeiteloos de nieuwste trends met zowel high street items als budget items. En daarnaast is haar hair natuurlijk to die for! En wederom is fotografie een van de belangrijkste factoren waarom ik terug blijf komen, de foto’s die Nadja maakt zijn niet alleen erg mooi maar hebben een hoog tumblr gehalte waar ik dol op ben!

LIZA CHLOE

De blog van Liza Chloe van Duyn trekt mij vooral omdat haar outfitfoto’s anders zijn dan de meeste bloggers. In tegenstelling tot 90% van alle blogger showt Liza ons enkele foto’s die wel laten zien wat ze draagt maar jou alsnog laten nadenken hoe het geheel er uit zal zien. Daarnaast ben ik weg van haar stijl, iedere keer draagt ze weer iets anders maar het staat haar allemaal. Daarnaast vind ik haar liefde voor vintage geweldig, het inspireert mij zeker om ook zelf op zoek te gaan naar vintage schatten!

SIX FEET FROM THE EDGE

Net als bij Robine raak ik bij Debbie van SIX FEET FROM THE EDGE geinspireerd door haar minimalistische maar elegante stijl. Haar liefde voor ACNE komt veelvuldig naar voren en heeft zelfs interesse voor het merk bij mij losgemaakt! De stoere maar toch ook speelse manier waarop Debbie haar stijl laat zien trekt mij iedere keer weer en daarom raad ik jullie dan ook zeker een bezoekje aan!

 
 

leave your comment