DIY NSMBLE

by yvettekoedam on: augustus 10th, 2011

Deze week blijf ik in de internetsfeer hangen, schreef ik afgelopen Maandag nog over Nederlandse Modebloggers, schrijf ik nu over NSMBLE. NSMBLE (spreek uit ENSEMBLE) is een Nederlands online magazine dat dagelijks veel inspratie biedt op het gebied van mode, lifestyle en het leven. Hun doel? ‘Piecing together the daily puzzle called life’.

Tijdens het doorbladeren van hun artikelen kwam ik het DIY (Do It Yourself) topic tegen, en wat mij opviel was dat lang niet alle DIY’s op mode gericht waren! Zo wordt er ook geschreven over hoe je oude meubelen kunt pimpen, zelf een papieren lamp kunt maken en hoe je de lekkerste bananen bites kunt maken.. Kortom DIY’s gericht op alle aspecten van het dagelijkse leven.

Zelf ben ik zeer enthousiast over de Transparante clutch (links onderin) en ben dan ook zeker van plan om een zaterdagmiddag te vullen met deze geweldige DIY. Neem zeker een kijkje op de DIY sectie van NSMBLE en raak geinspireerd door alle originele projecten!

 
 

leave your comment