Tumblr

by yvettekoedam on: augustus 19th, 2011

Mijn obsessie voor ´mooie plaatjes´ is jaren geleden ontstaan. Iedere maand bladerde ik mijn glamour, beau monde, stars & glossy’s door op zoek naar die leuke afbeeldingen waar make-up of mode werd afgebeeld. Daarnaast sloeg ik dagelijks zoveel afbeeldingen op dat mijn computer compleet vast liep! Mijn obsessie werd alleen nog maar erger toen ik vorig jaar Tumblr ontdekte..

Tumblr is een van de vele blogplatforms die het web rijk is. Echter is Tumblr ook een foto heaven! Vele Tumblrblogs plaatsen dagelijks verschillende prachtige foto’s waar mode, make-up, huizen en etenswaren op afgebeeld worden. Als echte plaatjesfreak kan ik natuurlijk geen genoeg krijgen van Tumblr en blader ik dus dagelijks vele sites door opzoek naar nieuwe geweldige foto’s!

 
 

leave your comment