Super 8

by yvettekoedam on: augustus 26th, 2011

Wat kun je nou beter doen op een regenachtige dag dan het kijken van de nieuwste films? Mijn keuze voor films blijft meestal hangen bij romantische komedies of avontuurlijke films,en mijn keuze van vandaag sloot hier dan ook perfect op aan. Ik besloot de film Super 8 te kijken.. De film draait om een groepje vrienden die besluit om een filmpje te maken is met een Super 8 camera als ze getuige worden van een bizar treinongeluk. Tijdens dit ongeluk ontsnapt er ‘iets’ uit de wagon. Hierdoor vermoeden de vrienden dat het geen ongeluk was. Niet lang hierna volgen er mysterieuze verdwijningen en onverklaarbare gebeurtenissen. Ze besluiten om dit griezelige fenomeen tot de bodem uit te zoeken.

 

YouTube voorvertoningsafbeelding

YouTube voorvertoningsafbeelding

 
 

leave your comment