WHATSTREND

by yvettekoedam on: augustus 28th, 2011

New Yorker heeft een nieuw blogger netwerk gestart genaamd WhatsTrend! Zeven internationaal bekende bloggers zullen hier hun persoonlijke stijl delen. Een nieuwe look, nieuwe doelen en nieuwe bloggers. Zeven bekende bloggers uit de internationale blogger scene (de Nederlandse blogsters Ilanka van Fashionnerdic en Cindy van COTTDS) dragen bij door het showen van hun persoonlijke stijl en musthaves op WhatsTrend. De inspiratie halen zij voornamelijk uit het dagelijks leven maar ook uit reizen en evenementen. Gelanceerd door New Yorker biedt de blog inspiratie in de vorm van fashionable outfits en persoonlijke indrukken. De blog wordt nieuw leven ingeblazen met een gepaste layout. Niet alleen fashionista´s maar ook fans en klanten kunnen de laatste trends en fashion highlights bekijken op www.whatstrend.com.


 
 

leave your comment