Mijn Wenslijst

by yvettekoedam on: september 14th, 2011

Je kent het wel, een nieuw seizoen en dus een goede reden om opnieuw je kast te vullen met nieuwe items! Ik heb daar op het moment veel last van.. Dagelijks struin ik de online-shops af naar leuke en fashionable fall items en schrijf mijn notitieboekjes vol met ideeën. Voor de komende herfst en winter heb ik de volgende  kleuren en patronen uitgekozen die ik in mijn kledingkast tegen wil komen en waar ik eindeloos mee wil gaan combineren.

Verder zijn er natuurlijk verschillende items die ik toe wil voegen aan mijn garderobe, denk hierbij aan gekleurde skinnyjeans (ofcourse in de kleuren van deze herfst), loafers, laarzen, een dikke winterjas en ontzettend veel accessoires om mijn outfits mee op te spicen. En jij? Heb jij al een Herfst/Winter wishlist voor jezelf? Tell me! Misschien inspireer je mij!

 
 

leave your comment