1955-2011

by yvettekoedam on: oktober 6th, 2011

Gisteravond heeft de wereld afscheid genomen van een groot genie, Steve Jobs de oprichter van het wereldberoemde technologiemerk Apple. In de afgelopen maanden zagen we Steve al afscheid nemen van Apple in verband met zijn gevecht tegen kanker, en helaas heeft de rest van de wereld nu ook definitief afscheid moeten nemen. Zelf heb ik ook een aantal apple items in mijn bezit en herinner ieder moment waarop ik een nieuwe gadget kocht nog heel goed.

Mijn eerste i-pod, de U2 rood met zwarte editie was mijn allereerste aankoop en wat was ik hier trots op! Met 20GB en zelfs nog een zwart wit scherm speelde ik mijn gehele i-tunes lijst af onderweg naar school en genoot ontzettend.. Helaas sneuvelde de batterij na een aantal jaren en was het toch echt tijd om te switchen naar een nieuwere generatie van de I-pod. Het werd een zwarte I-pod met 120GB en Kleurenscherm! Wat was dit wennen, hij zag er niet alleen anders uit maar hij kon ook veel meer! Maar wederom werd dit gadget numero uno!

Met de aankoop van mijn i-mac enkele maanden geleden was mijn collectie compleet en verliep mijn computerwerk ineens stukken  vlotter! Al met al kan ik met zekerheid zeggen dat ik hooked ben aan Apple en Steven ontzettend dankbaar ben voor zijn innovatie en geweldige ideeën.. Steve geniet van je rust daarboven en wij zullen van Apple blijven genieten voor je!

 
 

leave your comment