Dear Santa

by yvettekoedam on: december 9th, 2011

Kerst komt er weer aan, en dat betekend… Cadeautjes! Uren speuren op het internet en je kerstlijstje in elkaar flansen met de meest fantastische cadeautjes. Zelf vond ik het dit jaar best lastig om mijn lijstje te vullen, toch is het me gelukt en heb ik dit ingeleverd bij de ”Kerstman’. Een mooie dikke rode trui om lekker warm maar toch fashionable de winter door te komen. Twee geweldige tassen die ik tegenkwam die zeker niet zullen misstaan in mijn garderobe. Een nieuwe foundationkwast om nog beter make-up mee aan te brengen en als laatste een nette sierradendoos waarin ik al mijn ringen, armbanden, kettingen en overige sierraden kan bewaren!

En jij vier jij kerst? En wat heb jij op je lijstje staan? Tell me ik kan zeker nog wat inspiratie gebruiken!

 
 

leave your comment