Favoriete twitteraars

by yvettekoedam on: januari 22nd, 2012

Twitter.. Wie kan tegenwoordig nog zonder? Er is haast geen blogger, stylist, redactrice, celebrity of ander fashion/showbizz personage dat nog zonder twitter door het leven gaat! Zelf ben ik ook helemaal hooked en heb inmiddels al bijna 6000 tweets het internet op geslingerd, in iets meer dan een 12 maanden.. Op zich zou je kunnen denken dat ik een tikkeltje verslaafd ben, maar het is ook zo leuk! Zoals de titel van deze blogpost al aangeeft heb ik natuurlijk ook zo mijn favorieten op twitter, en als ik zo kijk zijn en eigenlijk alleen maar slimme, mooie en sterke vrouwen die hun ding doen en dit met de wereld delen door middel van twitter! And thank god they do! Want wat is er nou leuker dan meekijken achter de schermen of in het leven van een celeb? Het herhalen van de namen is niet nodig, deze staan megagroot in de afbeelding! Ben je zelf toe aan wat nieuwe grappige of fashionable tweets? Don’t hasitate om ze te volgen!

 
 

leave your comment