Inspirerende outfits

by yvettekoedam on: januari 31st, 2012

Tijdens mijn dagelijkse internet surfsessie sla ik natuurlijk nooit mijn favoriete webshops over.. En wat ik dan altijd standaard doe is het opslaan van inspirerende outfits die ik later kan gebruiken voor mijn eigen outfits! Na het selecteren van alle outfits voor deze post viel het mij op dat hier ook enkele zomerse outfits tussen zitten, en ik kan dan ook niets anders zeggen dan dat ik nu alweer ontzettend zin heb in de warmte en de zon.. Maar helaas komen nu weer de koude en donkere maanden, en dus besloot ik ook enkele winterse outfits met jullie te delen. Vooral de dikkere stoffen, bontjassen en leren kledingstukken inspireren mij de komende maanden! Wat zijn jouw favoriete outfits? En waar haal jij jouw inspiratie vandaan?

 
 

leave your comment